Sanctuary

 

Nadat ze dit jaar (2019) op Headbangers Open Air in Duitsland speelden, wat het Europees debuut was van de groep met de nieuwe zanger Joseph Michael, heeft SANCTUARY tussen enkele concerten door in een studio in Duitsland gekampeerd om aan songs te werken voor een nieuw album.

SANCTUARY’s vierde studio album zal gereleased worden in de 2de helft van 2020 en zal songs als “We are the Fallen”, “Not of the Living” and “Blind” bevatten. De songs zijn geen terugkeer naar noch het verlaten van de klassieke SANCTUARY sound.

Zanger Joseph Michael merkt op : “Lenny en ik hebben de nodige tijd genomen om elkaar te leren kennen als songwriters alvorens echt te beginnen graven en het album te beginnen schrijven. Warrel en Lenny waren zo’n magische combinatie en ondanks het feit dat het onmogelijk is om dat terug te krijgen, hebben we toch iets unieks uitgewerkt dat nog steeds vertrouwd zal aanvoelen voor de ‘die hard’-fans. We streven er naar om onze muzikale mogelijkheden op een bepaalde manier te laten samensmelten zodat we de fans iets nieuws kunnen brengen zonder aan het DNA te raken dat de band onderscheidt van anderen.”

In 2020 is het trouwens 30 jaar geleden dat hun iconische album “Into The Mirror Black” op de wereld werd losgelaten. Dit zal ongetwijfeld te merken zijn in de setlist. 

De line-up van Sanctuary bestaat uit :

- Joseph Michael : zang

- Lenny Rutledge : gitaar

- Dave Budbill : drums

- George Hernandez : basgitaar

- Joey Concepcion : gitaar

 

 

 

 Loading...
Loading...